BSM 2000&3000 Yaz Stajları Öğrenci Başvuru Değerlendirme Sonuçları

BSM 2000 ve BSM 3000 Yaz Stajları ile ilgili fakülteye ulaşan evrakların değerlendirilmesi sonucu öğrencilerin ödev/yüz yüze/ staj erteleme durumları aşağıdaki listede yayınlanmıştır.

BSM 2000 Yaz Stajı Öğrenci Listesi
BSM 3000 Yaz Stajı Öğrenci Listesi

Stajı fakültede uzaktan eğitim yöntemiyle yapacak öğrencilerin yeni danışman listeleri http://bilisimsistemleri.mu.edu.tr/tr/yaz-staji-danismanliklar-2324 linkinde yayınlanmıştır.

Pandemi dönemiyle birlikte bazı öğrencilerin staj erteleme, yüz yüze staj yapma, kayıt sildirme durumlarından dolayı danışman listeleri yenilenmiştir.
Öğrenciler DYS Sistemine aktarılacak ve danışman hocaların sistem üzerinde tanımladığı ödevleri yerine getirerek staj süreci tamamlanacaktır.

Danışman hocaların belirlediği ödev veya proje ile mesleğe uygun sertifikalı kurslar bölümümüzce kabul edilecektir. Kurs, tarih itibariyle eskiden alınmış olmamalıdır.

Öğrenciler staj ile ilgili duyuruları OBS ve DYS üzerinden takip etmelidirler.

Son Güncelleme Tarihi : 08.07.2020 16:59 Okunma Sayısı : 1844