CTF'de Dördüncülük

Türkiye'nin en büyük Siber Güvenlik Konferansı "HACKTRICK"te düzenlenen "Game of Pwners" CTF (Capture The Flag) yarışmasında üniversitemiz öğrencileri dördüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attılar!

Bilişim Sistemleri Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Abdullah Can Öz, 3. sınıf öğrencisi Ümmü Gülsüm Varlı, 1. sınıf öğrencisi Zeliha Baysan ve Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Zeynep Meryem Sertgöz'den oluşan ekip, sektörün ve diğer ülkelerin en iyi isimleriyle kıyasıya bir mücadelede teknik bilgilerini ve ekip çalışmasını konuşturarak bu güzel başarıyı elde ettiler.

Ankara’da Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda düzenlenen yarışmada 8 saat boyunca kıyasıya mücadele veren MSKÜ Takımı, yarışma sorularının büyük bir çoğunluğunu çözerek rakiplerinin önüne geçtiler. Güzel tecrübeler edindiklerini ve sektörden isimlerle tanışma fırsatı bulduklarını anlatan öğrenciler sonuç karşısında mutluluklarını dile getirdiler.

Son Güncelleme : 28.06.2024 23:45 Okunma Sayısı : 183