Bölümümüz öğrencilerinin İGÜCTF başarısı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Bilişim Sistemleri Mühendisliği Bölümü ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencileri, Siber Güvenlik Yarışması’ndan ödülle döndü.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Siber Güvenlik Topluluğu (İGÜ Siber) tarafından organize edilen Capture The Flag (İGÜCTF) 24 yarışmasına katılan öğrenciler, 12 saat süren çevrimiçi mücadele sonunda MSKU Takımı 7405 puanla 86 takım arasından 3. olmuştur.
Takım üyeleri, siber güvenlik bilgi ve becerilerini ortaya koyarak zorlu görevleri başarıyla tamamladı. Yarışma süresi boyunca kesintisiz bir performans sergileyen MSKU takımı, gösterdikleri azim ve yetenekle büyük bir takdiri hak etti.
Ümmü Gülsüm Varlı (Bilişim Sistemleri Mühendisliği)
Abdullah Can Öz (Bilişim Sistemleri Mühendisliği)
Zeliha Baysan (Bilişim Sistemleri Mühendisliği) Zeynep Meryem Sertgöz (Bilgisayar Mühendisliği)
Bu başarının tüm öğrencilerimize ilham olması dilekleriyle yarışmaya katılan öğrencilerimizi  tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme : 28.06.2024 20:14 Okunma Sayısı : 240