BİLMÖK’15- Bölümüz Tarafından 1-3 Mart tarihleri arasında düzenlendi

BİLMÖK NEDİR?

Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri kongresi her yıl seçilen farklı bir üniversitenin bilişim sistemleri mühendisliği, bilgisayar mühendisliği bölümü ve/veya ilgili kulübü tarafından organize edilen Türkiye’nin en büyük öğrenci kongresidir.

Bir sonraki sene 15.si düzenlenecek olan kongreyi üniversitemize kazandıran Bilim ve Teknoloji Topluluğunun üyelerine ve Bilişim Sistemleri Mühendisliğinin değerli öğrencilerine teşekkür eder ve yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.

ORGANİZASYONUN AMACI

Öncelikli amaç toplumumuzu tüketen bir toplum olmaktan çıkarıp yenilikçi fikirlerin ve üretimin yaygınlaştığı bir toplum haline getirmektir. Bunu gerçekleştirmek adına geleceğe yön verecek gençleri bir araya getirerek fikir alışverişini ve alanında uzman kişilerin tecrübe ve bilgilerini bu nesile aktarmasını sağlamaktadır.

EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ!: https://goo.gl/MVEE9h

Yukarıdaki İNTERNET ADRESİNE tıklayarak sende aramıza katılabilir,

BİR SONRAKİ SENE DÜZENLENECEK OLAN TÜRKİYENİN EN BÜYÜK ÖĞRENCİ KONGRESİNİN BİR PARÇASI OLABİLİRSİN!

Kazandığımıza dair resmi belgeler:

Ek -1

Ek-2